Nejnovější detailní informace o produktech Atlona jsou nyní kompletně aktualizované a bezplatně dostupné v D-Tools System Integrator™ softwaru pro stávající SI uživatele

22. května 2012 — D-Tools Inc., přední světový poskytovatel softwaru pro systémové integrace dnes oznámil, že spolu se společností Atlona® nedávno obnovili spolupráci.  Detailní informatice o vybrané skupině produktů Atlona jsou dostupné v D-Tools produktové databázi, což umožňuje uživatelům softwaru D-Tools System Integrator™ lépe specifikovat Atlona produkty.

Atlona je přední dodavatel dynamického řešení v oblasti digitální audio video technologie. Jejich produktová řada zahrnuje téměř všechna možná řešení v oblasti AV technologií s neustálým vývojem nových inovativních produktů.

“Jsme rádi, že pokračujeme ve spolupráci s D-Tools týmem a přispíváme tak k celkovému úspěchu MVP Partnerského Programu” uvedl Raymond Moore, Atlona Manager pro Public Relations a Media. “Program umožňuje prezentovat naše produkty velké skupině prodejců po celém světě a těšíme se ze vzájemné spolupráce s touto společností.

Program D-Tools Manufacturer Vantage Point (MVP) slouží k tomu, aby systémovým integrátorům z více než 3000 společností, které využívají System Integrator software od D-Tools, poskytoval nejaktuálnější informace o produktech. Členové D-Tools MVP programu pomáhají systémovým integrátorům zjednodušit proces návrhu a poskytnout jejich klientům řešení na míru.

“Jsme moc rádi, že jsme získali takovou společnost jako člena do našeho MVP programu. Atlona je řadu let velice proaktivní partner ať už při poskytování zasvěcených informací našim čtenářům, sponzorování udílení našeho ocenění Design Awards, tak při zprostředkování dat o Atlona inovativních produktech našim uživatelům.” říká Adam Stone, President a CEO pro D-Tools. Jejich produkty zlepší každý projekt systémové integrace navržený naším softwarem a jsme rádi, že můžeme pokračovat v této vzájemně prospěšné spolupráci.”

O společnosti D-Tools

altD-Tools, založena v roce 1998 se sídlem v Concord, California, je přední světový dodavatel softwaru pro zpracování dokumentace a tvorbu designových návrhů na míru. Stěžejní software společnosti, System Integrator™ (SI), je komplexní řešení, které využívá Autodesk® AutoCAD a Microsoft® Visio pro detailní návrh systému, dokumentaci a projektové řízení. D-Tools SI umožňuje rezidenčním a komerčním integrátorům zjednodušit jejich obchodní postupy při zvýšení celkových příjmů a současné úspoře času a nákladů spojených s instalací a integrací systémů. Více než 3000 společností využívá D-Tools software pro úsporu času a nákladů a zjednodušení procesu systémové integrace.. D-Tools je trojnásobný držitel ocenění Excellence Award udíleného společností  Consumer Electronics Association, několikanásobný držitel ocenění Excite Award od Custom Retailer (2007,2008,2009,2010), vítěz ceny Commercial Integrator BEST Award 2011 v kategorii Dealer Installer Aid, dále ceny Multi-Room Audio Video - Best Installation Aid, a dalších.

Pro další informace kontaktujte společnost WDQ s.r.o.