Počínaje dnem 15. 4. 2014 jsou již oficiálně do světa vpuštěna očekávaná OPPO sluchátka PM-1

OPPO magneto-planární sluchátka, to je víc než jen poslech živé hudby, to je hudba v těch nejjemnějších detailech.

oppo sluchatka pm1

OPPO PM-1 magneto-planární sluchátka poskytují jiný pohled na magneto-planární technologii. Sluchátka OPPO PM-1 snoubí přirozený, detailní, dynamický a poutavý zvuk s důrazem kladeným na pohodlí a nízkou hmotnost. Jsou výsledkem mnoholetého výzkumu a vývoje vedeného týmem akustických inženýrů, vědců a audiofilů. Nová magneto-planární technologie zahrnuje širokou škálu inovativních řešení a technologických objevů, jako je použití unikátní 7-vrstvé ultratenké membrány, oboustranné spirálovité cívky a FEM optimalizovaného magnetického systému, díky kterým OPPO sluchátka poskytují zcela výjimečný výkon a zážitek.

Sluchátka OPPO PM-1 využívájí magneto-planární měniče, kterými se odlišují od většiny na trhu dostupných sluchátek. Zvuk je generován velmi tenkou a lehkou membránou, jejíž plocha je poháněna rovnoměrně a celistvě. Membrána je také poháněná symetrickým pull-push způsobem. Magnetický systém a vodiče byly optimalizovány pro maximální citlivost a celistvost. To všechno dohromady umožňuje membráně vytvářet velmi stabilní a lineární vibrace, a také to zajišťuje ucelenost a vysoký výkon s minimálním zkreslením.

Unikátní na sluchátcích OPPO PM-1 je použití oboustranné membrány, která umožňuje umístit dvakrát více vodičů v magnetickém poli a odstranit tak veškeré pasivní zpětné zóny, ve kterých vodiče nefungují. Tímto způsobem se využívá 100% délky vodiče, což vede k ještě větší efektivitě. Navíc, plochý vodič eliminuje indukční zkreslení běžné u dynamických sluchátek. Celkově čistý odpor u sluchátek znamená, že kvalita zvuku není ovlivněna odporem na výstupu sluchátkového zesilovače.

OPPO PM-1 spojuje vysokou citlivost s nízkou hmotností, takže mohou být používána s přenosnými zařízeními, aniž by potřebovala další zesílení. Jejich zakulacení, otevřená zadní konstrukce poskytuje nejlepší kvalitu zvuku a pohodlí, a celková robustní konstrukce zajišťuje, že sluchátka obstojí mechanickou i jinou zátěž.

Všechny tyto aspekty společně vytvářejí transparentní, dynamický a vyvážený zvuk s velmi malým zkreslením, což z každého poslechu hudby dělá zážitek, který si rádi zopakujete zas a znovu.

Podrobnější informace naleznete na našem e-shopu AV HiFi.cz