OPPO uvádí na trh nový pár náušníků pro PM-1 magneto-planární sluchátka a zákazníkům, kteří už mají sluchátka PM-1, je nabízí zdarma.

oppo sluchatka pm1

8. srpen 2014, Velká Británie – OPPO Digital, renomovaný výrobce vysoce výkonných a univerzálních přehrávačů Blu-ray a magneto-planárních sluchátek, oznámil dostupnost nové sady náušníků z jehněčí kůže, které mají poněkud zvýšit odezvu PM-1 na vyšší tóny.

Po uvedení PM-1 na trh někteří zákazníci poskytli cennou odezvu přáním lepší odezvy sluchátek na výšky. OPPO akustický designér na tento požadavek odpověděl zhotovením dalšího setu náušníků, které více reagují na výšky, ale stále si uchovávají vynikající reprodukci basových a středových tónů.

headphone-pm-1-leftcup

Počátkem září 2014 všechna balení PM-1 budou obsahovat všechny tři sety náušníků, takže si zákazník bude moci vybrat přesně ty, které vyhovují jeho potřebám. Pro stávající zákazníky OPPO nabízí tento nový pár náušníků zadarmo (včetně dopravy) jako gesto dobré vůle a možnost vyzkoušet si tak tento nový design.

Všichni stávající zákazníci, kteří si zakoupili PM-1 sluchátka, evropskou verzi, by měli kontaktovat své prodejce, od kterých je zakoupili. Tyto nové sety náušníků budou k dispozici pravděpodobně koncem srpna 2014. Tato nabídka bude platit až do 31. 7. 2015.

Pár slov o společnosti OPPO

OPPO Digital UK Ltd sídlí ve východní Anglii a je evropským distributorem OPPO Blu-ray přehrávačů a sluchátek. OPPO Digital UK Ltd je hrdé na kvalitu poskytovaného servisu a podporu, kterou nabízí svým zákazníkům.

Podrobnější informace naleznete na našem e-shopu AV HiFi.cz