Během CEDIA EXPO 2014 vyhrál testovací generátor AVLAB TPG 4K dvě prestižní ocenění, a sice CE Pro BEST v kategorii Tools, Testing & Calibration a také Technology Integrators EXC!TE.

avlab

16. 9. v Sunnyvale v Kalifornii společnost DVDO, držitel několika cen, oznámila, že jejich produkt – 4K testovací generátor AVLab TPG byl nominován a také vyhrál dvě ocenění na výstavě CEDIA Expo 2014. Stal se vítězem pro CE Pro BEST v kategorii Tools, Testing & Calibration kvůli inovaci, funkčnosti a také kvůli své konkurence schopnosti.  Druhým oceněním, které AVLab TPG získal, je pak cena Technology Integrator’s EXC!TE udělená opět za inovaci, vysoký výkon a řešení instalací profesionálně.

AVLab TPG od DVDO je prvním kapesním testovacím generátorem, který podporuje 4K UHD při 50/60 Hz, jak je uvedeno ve specifikacích HDMI ® 2.0. Také podporuje správu barev (CMS) jako je například CalMAN ™, může být napájen přes USB nebo pomocí AC adaptéru a pomocí USB rozhraní automaticky řídí postup kalibrace videa.

„Jsme nadšeni z toho, že CEDIA opětně uznává hodnotu našich výrobků a to, co nabízejí našim zákazníkům,“ řekl Doug Fealtman, generální ředitel DVDO. „Vítězství v těchto kategorií už třetí rok po sobě skutečně stvrzuje naše úsilí v poskytování inovativní ch a špičkových produktů na trh domácí zábavy.“

„The BEST Awards jsou považovány za jedny z nejprestižnějších cen v této oblasti,“ řekl Jason Knott, šéfredaktor CE Pro. „Produkty jsou nezávisle ohodnoceny týmem integrátorů, kteří je zhodnotí z hlediska inovace a přínosu integrátorům ale i zákazníkovi.  Jednotlivá skóre se sečtou a je vybrán vítěz. Takže toto uznání produktu DVDO skutečně vychází od samotných uživatelů ne jen od CE Pro.“

„Vítězové 2014 EXC!TE včetně DVDO AVLab TPG jsou obzvláště působiví vzhledem k tomu, jakým specifickým problémům musí každý den čelit v práci uživatelé,“ řekla Maureen Jenson, šéfredaktora Technology Integrator. „Vliv těchto výrobků na tento průmysl je jasně patrný z produktivity, zisku prodejců, spokojenosti uživatelů a vitalitou v tomto odvětví.“

Zařízení DVDO AVLab TPG je k dispozici prostřednictvím autorizovaných prodejců.