S radostí oznamujeme, že připravujeme uvedení americké značky Accell na český trh. Mezi jejich sortiment patří hlavně HDMI a DisplayPort kabely, zajímavostí jsou pak HDMI kabely s konektorem typ locking.

Pár slov o společnosti Accell

Rozmach komerčního audia, domácího kina a video systémů vytváří poptávku po kvalitním připojení a distribuci. Zařízení jako jsou počítače, chytré telefony, tablety a digitální hudební přehrávače vyžadují zařízení umožňující jejich propojení s jinými produkty.  Accell si všimnul této potřeby připojení a rozhodl se vyvinout produkty, které budou vyhovovat formou i funkčností. Produkty Accell je jednoduché používat a i po vizuální stránce jsou vzrušující. Značka Accell je pro-zákaznicky orientovaná a je založená na vyspělém technologickém základu, který je zaměřen na kvalitu.

Společnost Accell má pobočky a výrobní továrny ve Spojených státech, Mexiku, Malajsii a Číně. Všechny jejich závody jsou certifikovány podle normy ISO 9000 a jejich zařízení v ShenZhen v Číně je certifikováno i normou ISO 14000. Se sídlem v srdci Silicon Valley, Accell dodává svým zákazníkům výrobky moderního designu a výroby. Díky velké skupině obětavých vědců, designových inženýrů a marketingových profesionálů se Accell rychle stává světovým lídrem v poskytování vysoce kvalitních a cenově dostupných připojovacích zařízení. Společnost Accell je také zapojena do tzv. Iniciativy Zelený produkt, o které se můžete dozvědět více zde.