SAN JOSE, Kalifornie 5. 1. 2015 – Atlona, výrobce zařízení pro distribuci AV signálu, oznámila, že v rámci výstavy ISE 2015 v Amsterdamu uvede na trh až 12 nových produktů pro komerční a rezidenční instalace. Mezi těmito novinkami budou 4K/UHD extendery, přepínače a matrixy, které budou podporovat novou verzi HDCP 2.2. Na výstavě naleznete Atlonu ve stánku 7-P180.

ise atlona wdq

Atlona, jakožto jeden z letošních sponzorů výstavy, se snaží ukázat zájem a snahu více oslovit evropské zákazníky. Ilya Khayn, prezident a spoluzakladatel firmy Atlona, k tomu řekl: „Začíná nový rok a my si myslíme, že výstava ISE je tím správným místem ve správnou dobu, kde vzbudit rozruch představením nových produktů. Tato nová řešení, která plánujeme odhalit, podnítí zájem nejen našich partnerů.“

„Nemohu ještě prozradit detaily,“ řekl Khayn, „ale mohu říci, že našim zákazníkům představíme více takových produktů, na kterých jsme si vybudovali svou dobrou pověst – chytře integrovaná řešení, absolutní kompatibilita s řídicími systémy, ultra spolehlivý výkon a skvělá cena. Jsem přesvědčen, že jak zákazníci v USA, tak i ti v Evropě budou nadšeni z toho, jak rychle budou tyto produkty dostupné.“

Důležitým doplňkem této nové řady produktů Atlona je i možnost využití nových standardů HDBaseTTM 5PlayTM. Integrátoři, projektanti a intalační firmy také určitě ocení možnost přenosu 4K/UHD videa, audia, řídících signálů, napájení a Ethernetu pomocí jednoho kabelu.

„Také jsme zvýšili naši podporu v Evropě prostřednictví rozšíření řad školeného personálu, což naši distributoři jistě rádi uslyší,“ uvedl Khayn. „To umožní našim partnerům získat školení přímo od našich zaměstnanců.“

oppo_wdq