Atlona představuje software pro správu systému produktů řízených přes IP

Orlando, Florida, 17. 6. 2015 – Atlona, přední společnost v oblasti AV řešení, dnes představila software AT-SW-AMS pro správu systému produktů Atlona z různých oblastí (komerční, vzdělávací, rezidenční,…) řízených přes IP. AMS urychlí konfiguraci, provoz a údržbu produktů Atlona, což vede ke zvýšení účinnosti konfigurace instalace a podpory na místě.

„Atlona se zaměřuje na podporu svých integrátorů a zjednodušení a zefektivnění jejich práce,“ řekl David Shamir, produktový manažer IP audio/video Atlona. „Tento systém od Atlony demonstruje tento náš závazek a posiluje naši pověst poskytovatele prvotřídní zákaznické podpory.“

tiskova zprava at sw ams

AMS integruje konfiguraci produktu, jeho správu a aktualizace, čímž sníží čas nutný pro instalaci a dálkovou podporu. Software nabízí intuitivní uživatelské rozhraní a další prvky přátelské k uživateli – automatickou detekci produktů Atlona, zjištění a uložení aktuální konfigurace, přenesení konfigurace jednoho zařízení na druhé, možnost aktualizace firmwaru bez nutné přítomnosti technika.

Je ideální pro instalace, ve kterých je použito více AV zařízení, software AMS je možné scalovat pro podporu systému jakékoli velikosti. Možnost dálkové správy pak technikům umožní spravovat, řídit a udržovat AV systémy na místě (LAN) nebo dálkově (WAN) pomocí webového prohlížeče 24 hodin denně, 7 dní v týdnu.

AMS bude dostupný během třetího čtvrtletí tohoto roku pro řadu produktů AT-UHD-SW-5 a UHD-CLSO-612, ve čtvrtém čtvrtletí pak pro produkty a řady UHD-CLSO-824, UHD-PRO3, UHD-M2C-BAL a UHD-H2H. Pro další informace kontaktujte výhradního dovozce WDQ s.r.o.