S radostí oznamujeme, že se chystáme uvést na český a slovenský trh novou australskou značku Blustream. Blustream nabízí velkou řadu AV produktů přenášející HDMI a HDBaseT signály – přepínače, extendery, rozbočovače,… Postupně se o jejich výrobcích dozvíte více.

Pár slov o společnosti Blustream

Společnost Blustream byla založena v Melbourne v Austrálii týmem AV produktových manažerů. Díky svým bohatým zkušenostem se zákazníky a AV produkty a technologiemi byli schopni vytvořit takové HDMI produkty, které nabízejí mnoho funkcí za zajímavou cenu.

Vývojový tým této společnosti sídlí na třech různých kontinentech, což přináší jedinečnou zpětnou vazbu trhu s globální perspektivou. I díky tomu jsou schopni vyrobit produkty nejen konkurenceschopné ale také fungující v jakémkoli prostředí, zcela spolehlivé. Standardem všech produktů je podpora 4K rozlišení, HDBaseT produkty pak vždy nabízejí obousměrné PoE, což uživateli zajistí nebývalou flexibilitu při instalaci video multiroom systému.  Také jako první plně integrovali zpětný audio kanál (ARC) přes HDMI do HDBaseT signálu. To umožňuje uživatelům použít TV audio jako zdroj i v multiroom systému.

Hlavní sídla společnosti sídlí v Melbourne v Austrálii a v Nottinghamu ve Velké Británii. Díky tomu jsou schopni zajistit plnou technickou podporu 24 hodin denně všem svým partnerům a zákazníkům.